facebook mail
Prijava za klube

Predsednica Zveze ŠKIS - Patricija Premrov

Patricija Premrov, 24-letna študentka magistrskega programa na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, ki prihaja iz Hruševja, se je Zvezi ŠKIS pridružila leta 2013 kot članica Odbora za izobraževanje. Odbor že od svojih ranih začetkov razvija svoj sistem izobraževanja z lastnim Bazenom trenerjev, ki dosega visoke standarde. Kot trenerka Bazena se je Patricija do danes že dobro spoznala s člani in predstavniki študentskih klubov iz cele Slovenije in se izurila na področju mladinske problematike ter z njo povezanim neformalnim izobraževanjem. Že decembra 2014 je prevzela vodenje Odbora za izobraževanje, v mandatnem obdobju 2016/2017 pa postala že tretja ženska predstavnica Zveze ŠKIS. S svojo ekipo namerava dati poudarek konstantnemu prenosu znanja na Zvezi, učenju novih in mlajših aktivistov in spodbujanju študentskih klubov k aktivnemu delovanju dijaških sekcij. Meni, da se bosta le tako duh in ideja organiziranja mladih v študentske klube ohranila in živela dalje. Želi si, da bi Zveza ŠKIS in študentski klubi postali še samostojnejša entiteta, ki stopa svojo pot in se tako loči od dejavnosti drugih organizacij iz iste sfere delovanja.

Patricija Premrov ob izvolitvi leta 2016: "Moč Zveze ŠKIS je vsak posamezni študentski klub. Želim si, da bi naslednje leto ta moč rasla in nadaljevala izjemno tradicijo, ki stoji za Zvezo ŠKIS in idejo, ki je razpršena po celotni Sloveniji."

25. 08. 2017Festival Štuor 2017
26. 08. 2017Festival Štuor 2017