facebook mail
Prijava za klube
Zveza Škis - študentski klubi Slovenije - Arhiv novic

Ljubljana, 6. 9. 2017 – Ob koncu tedna bo Stritarjeva ulica napolnjena z učbeniki, delovnimi zvezki in drugo rabljeno srednješolsko literaturo, ki bo marsikatero družino in dijake razbremenila stroškov obveznih nakupov na začetku novega šolskega leta. Sejem rabljenih učbenikov Zveze ŠKIS bo letos potekal 8. septembra od 13. do 18. ure in 9. septembra od 9. in 14. ure.

Sreda, 15 Februar 2017 16:39

Vpis na fakultete

Na Zvezi ŠKIS se zavedamo, da bo kmalu prišel čas, ko boste srednješolci zadnjih letnikov morali zamenjati šolske klopi in razrede za študijske predavalnice in se odločiti, kam boste usmerili vaše dosedanje znanje na nadaljnji poti na fakulteti. Zato vam bomo podali nekaj napotkov o vpisu na fakulteto.

Aprilska Škisova akademija bo letos potekala nekoliko drugače kot ponavadi. Odbor za dijake v sodelovanju z Odborom za izobraževanje namreč izvaja tudi dve delavnici za dijake in eno namenjeno mentorjem dijaških sekcij. Vzporedno bodo potekale tudi delavnice za ostale aktiviste klubov.

Odbor za dijake Zveze ŠKIS je 8. decembra 2015 z namenom spodbujanja aktivnosti in kreativnosti dijakov objavil razpis za sofinanciranje oziroma organizacijo in izvedbo dijaškega projekta. Trem najboljšim projektom, izbranim na razpisu, bo Zveza ŠKIS namenila po 200 eur finančne podpore in pomoč pri organizaciji.

Z namenom izobraževanja mladih aktivistov - dijakov - za delo v mladinskih organizacijah Zveza ŠKIS objavlja razpis za sofinanciranje Dijaških boomerangov v študijskem letu 2014/2015.

Pa smo jo dočakali! DIJAŠKO NACIONALNO KONFERENCO 2014 NAMREČ.
3 DNI bivanja v Hostlu Celica v Ljubljani, druženje z sovrstniki, predvsem pa obilo zanimivih predavanj, delavnic in pogovorov z zanimivimi gosti. Vse to vam ponujata Dijaška skupnost Maribor  in Dijaška organizacija Slovenije!

Torek, 10 December 2013 12:14

Razpis za člana Odbora za dijake

Odbora za dijake Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS razpisuje dodatno mesto za člana odbora.