facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube
Ponedeljek, 03 Februar 2014 07:25

Trening trenerjev Zveze ŠKIS 2

Zveza ŠKIS bo v marcu 2014 organizirala že drugi trening trenerjev, katerega namen je združiti ekipo visoko motiviranih bodočih trenerjev in jih usposobiti za kakovostno izvajanje izobraževanj. Zavedamo se namreč, da je znanje pomembna vrednota in da imajo mladi veliko strokovnega znanja, ki bi, če bi ga lahko na ustrezen način podali drugim, omogočil boljše delovanje mladih na zasebnem, študijskem in delovno-organizacijskem področju.

Sreda, 11 December 2013 10:05

Predstavljamo Škisopedijo

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS je leta 2013 za študentske klube pripravil priročnik za delovanje na študentskem klubu. Ideja za priročnik se je porodila ob analizi potreb po izobraževanjih in znanjih, ki je jasno govorila o tem, da bi aktivisti radi izvedeli kaj več o aktih, financah in administraciji. Ker so te teme zelo tehnične, so odborniki sklenili, da jih raje zapišejo v priročnik, ki bo ciljno usmerjen na študentske klube in s pomočjo katerega boste takoj našli odgovore na vprašanja; in to skozi celo leto.

Sreda, 27 November 2013 12:24

Predbožična Škisova akademija

Po uspešno zaključeni Škisovi akademiji v novembru, vas vabimo na decembrsko akademijo, ki bo potekala 14. 12. 2013, z zelo zanimivi temami in presenečenjem.

Minulo soboto je v Ljubljani potekalo enodnevno izobraževanje v sklopu Škisove akademije, in sicer na področju sociale. Aktivisti študentskih klubov so pridobivali pomembna znanja ter s praktično usmerjenimi delavnicami tekom izobraževanja zasnovali tudi ideji za vseslovenska socialna projekta.

Ponedeljek, 21 Oktober 2013 11:35

Vabilo na Škisovo akademijo

Na Zvezi ŠKIS v novembru za vse aktiviste študentskih klubov pripravljamo nov sklop izobraževanj. 9. in 16. novembra bosta v Ljubljani tokrat potekali kar dve akademiji;

Škisova akademija: Vodenje
Škisova akademija: Projektno vodenje.

Ker sočasno potekata dve akademiji z različnimi vsebinami in delavnicami, vas prosimo, da se pred prijavo odločite, katere akademije se boste udeležili in se prijavite na izbrano.

Vabimo vas, da si preberete priložena dopisa, kjer najdete vse podrobne informacije (o vsebini, trenerjih, ceni, povezavi do prijavnice) in se do 3. novembra prijavite.

Za morebitna vprašanja smo na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Se vidimo na akademiji.

Odbor za izobraževnje Zveze ŠKIS

Po izvedeni Škisovi akademiji: bodimo socialni, ki bo potekala že 19. oktobra 2013, na Zvezi ŠKIS pripravljamo nov sklop delavnic, ki se bodo nanašale predvsem na vodenje in projektno vodenje. Omenjen sklop delavnic v okviru Škisove akademije bo potekal v dveh delih (po 3 delavnice), in sicer ob sobotah, 9. in 16. 11. 2013. Delavnice bodo potekale v Ljubljani.

Več informacij o izobraževanju in prijavah boste dobili 20. 10. 2013, vabimo pa vas, da si v primeru zainteresiranosti že zabeležite in rezervirate omenjena termina.

stran 4 od 4
No events