facebook mail

• GSM:: 041 975 835

Upravna enota Trbovlje – 812 študentov

Občina: Trbovlje

Klub B – klub trboveljskih študentov pokriva območje Trbovelj, kjer je skupno število študentov okoli 800. Klub deluje na različnih področjih: kultura, šport, zabava, sociala, turizem in izobraževanje. Vsako leto organizirajo enega ali več izobraževalnih tečajev, natečaje, izlete po Sloveniji in v tujino, športne igre in turnirje, koncerte in zabavne prireditve ter poskrbijo za dogajanje na področju filma in gledališča. Veliko sodelujejo z drugimi društvi iz Trbovelj, s srednjima šolama, mladinskim centrom, ostalimi študentskimi klubi in občino Trbovlje. So soorganizatorji največjega zabavno-kulturnega dogodka ob občinskem prazniku in organizatorji tradicionalnega koncerta ob koncu šolskega leta, ki je njihov največji samostojni projekt. Študente in dijake informirajo o aktualnih temah z njihovega področja in jim nudijo možnost brezplačnih inštrukcij, njihovi člani pa imajo poleg popustov v različnih trgovinah tudi subvencionirano uporabo fitnessa in savne ter karte za kino. Odlikujeta jih ekološka osveščenost in dobrodelnost. Klub B ima Dijaško sekcijo, ki je aktivna pri izvajanju manjših projektov. S svojim delovanjem Klub B v lokalno okolje vnaša raznolikost aktivnosti za mlade, jim omogoča alternativne načine zabave in nudi prostor za uresničevanje idej in ustvarjanje.

25. 08. 2017Festival Štuor 2017
26. 08. 2017Festival Štuor 2017