facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube

Klub ormoških študentov

  • Naslov: Kerenčičev trg 11, 2270 Ormož
  • Telefon: 02 740 0070
  • GSM:: 040 783 848
  • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Upravna enota Ormož – 762 študentov

Občine: Ormož, Sveti Tomaž, Središče ob Dravi
KOŠ je izključno prostovoljna organizacija, ki deluje v 02 regiji na področju občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž. Skupno tako pokriva okrog 760 študentov.
V sodelovanju z Mladinskim centrom Ormož in ostalimi društvi v svojem območju poskušajo olajšati vsakodnevne tegobe študentov s kvalitetno in pestro ponudbo prostočasnih aktivnosti in raznih ugodnosti.
Njihovi cilji so:
-    študentsko mladino navdušiti za aktivno udejstvovanje na izvenštudijskih območjih,
-    lokalni skupnosti pokazati, da se da z inovativnimi prijemi marsikaj narediti za vzdušje v samem Ormožu in okolici,
-    študentom omogočiti karseda poceni in kvaliteten študij,
-    sponzorsko podpreti dobre projekte in zamisli ter navsezadnje s svojim delovanjem in projekti navdušiti še ostale klube v naši regiji za več skupinskega dela.
Svoje cilje izpolnjujejo v sodelovanju z vsemi zainteresiranimi subjekti v njihovem okolju v obliki večjih ali manjših projektov.
Najbolj prepoznavni projekti KOŠ so vsakoletna čistilna akcija, ki jo organizirajo skupaj z ribiškim društvom v Ormožu, tradicionalni pohod na Jeruzalem ob prazniku dela, festival O.F.A.K. v avgustu, kjer združijo kulturne, športne in zabavne prireditve ter decembra tradicionalni KOŠ sejem, kjer predstavijo klub, načrt za naslednje leto ter obenem izvedejo tudi dobrodelno akcijo.

 

FOTO utrinki