facebook mail

• GSM:: 040 783 848
Upravna enota Ormož – 762 študentov

Občine: Ormož, Sveti Tomaž, Središče ob Dravi
KOŠ je izključno prostovoljna organizacija, ki deluje v 02 regiji na področju občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž. Skupno tako pokriva okrog 760 študentov.
V sodelovanju z Mladinskim centrom Ormož in ostalimi društvi v svojem območju poskušajo olajšati vsakodnevne tegobe študentov s kvalitetno in pestro ponudbo prostočasnih aktivnosti in raznih ugodnosti.
Njihovi cilji so:
-    študentsko mladino navdušiti za aktivno udejstvovanje na izvenštudijskih območjih,
-    lokalni skupnosti pokazati, da se da z inovativnimi prijemi marsikaj narediti za vzdušje v samem Ormožu in okolici,
-    študentom omogočiti karseda poceni in kvaliteten študij,
-    sponzorsko podpreti dobre projekte in zamisli ter navsezadnje s svojim delovanjem in projekti navdušiti še ostale klube v naši regiji za več skupinskega dela.
Svoje cilje izpolnjujejo v sodelovanju z vsemi zainteresiranimi subjekti v njihovem okolju v obliki večjih ali manjših projektov.
Najbolj prepoznavni projekti KOŠ so vsakoletna čistilna akcija, ki jo organizirajo skupaj z ribiškim društvom v Ormožu, tradicionalni pohod na Jeruzalem ob prazniku dela, festival O.F.A.K. v avgustu, kjer združijo kulturne, športne in zabavne prireditve ter decembra tradicionalni KOŠ sejem, kjer predstavijo klub, načrt za naslednje leto ter obenem izvedejo tudi dobrodelno akcijo.
25. 08. 2017Festival Štuor 2017
26. 08. 2017Festival Štuor 2017