facebook mail
Prijava za klube

Vsi na ŠKIS

Tradicionalni dogodek Vsi na ŠKIS se je v zadnjih letih posodobil in se v soorganizaciji študentskega kluba prelevil v pravi 'spektakel na snegu'. Gre za športni dan poln adrenalina, sproščenosti, dobre volje in druženja, ki ga mladi iz vse Slovenije preživijo na enem izmed slovenskih smučišč.

Dogodek se dopoldan prične z začetnimi in nadaljevalnimi tečaji smučanja in deskanja ter s spoznavanjem terena, nadaljuje pa s pestrim popoldanskim programom. Udeleženci imajo tekom dneva možnost, da se naučijo oziroma osvežijo znanje smučarske in deskarske tehnike, spoznajo novosti v razvoju smučarske opreme ter se zabavajo ob dobri glasbi. Vsi nekoliko bolj avanturističnio razpoloženi se lahko preizkusijo v vožnji z ekstravagantnimi snežnimi rekviziti kot so snowbike, pležuh in snowblade. V popoldanskem času v sproščenem vzdušju poteka paralelna smučarska tekma študentskih klubov.

V večernih urah se udeleženci lahko pomerijo v družabnih igrah, športni dan pa se zaključi s skupno zabavo ob dobri koncertni glasbi. Vsako leto se projekta udeleži preko 600 mladih smučarjev.

Nekaj utrinkov s prejšnjih dogodkov si lahko ogledate tukaj.

Fotogalerija

No events