facebook mail

• GSM:: 051 306 408

Upravna enota Tolmin – 1125 študentov

Občine: Bovec, Kobarid, Tolmin

Klub tolminskih študentov je društvo, katerega namen je združevanje dijakov in študentov občin Bovec, Kobarid in Tolmin ter pomoč pri uresničevanju njihovih interesov na raznih področjih. Naloge KTŠ so tudi sodelovanje z ostalimi študentskimi klubi in sorodnimi organizacijami, skrb za obštudijske dejavnosti članov, pomoč dijakom, zastopanje študentskih interesov in interesov mladih pri upravnih organih občin Bovec, Kobarid in Tolmin ter pri drugih ustanovah, sodelovanje v javnem življenju regije in druge naloge, ki se neposredno ali posredno dotikajo študentskega ali dijaškega vsakdana.

Klub se zavzema za pripravo dogodkov na vseh področjih. Mesec april je rezerviran za projekt Kultura raztura, v katerem se zvrstijo številne kulturne prireditve, kot so plesne in gledališke predstave ter koncerti. Med večje koncertne dogodke spadajo tudi Prvomajanje in Brucovanje.
Zadnji vikend v avgustu je čas za sprostitev in športno udejstvovanje na Športnem parku Brajda v Tolminu. Že nekaj let v okviru Športnega 3Pa, pripravljajo turnirje v odbojki, nogometu in tenisu, zvečer pa zabavo z znanimi pevskimi skupinami.

V novembru že tradicionalno poteka zelo uspešen izobraževalni dogodek, Infobomba. Gre za predstavitve študijskih smeri iz prve roke, študentje torej dijakom prikažejo realne izkušnje s svojimi fakultetami.

25. 08. 2017Festival Štuor 2017
26. 08. 2017Festival Štuor 2017