facebook mail

• GSM:: 070 823 930

Upravna enota Sežana – 1183 študentov

Občine: Divača, Hrpelje-Kozina, Komen, Sežana

Po skoraj dvanajstih letih aktivnega delovanja je delovanje Kluba študentov Sežana v polnem zamahu saj je bilo na številnih področjih opravljenih veliko koristnih nalog. Še posebej se lahko izpostavi uspešno izpeljani projekt mladinskega centra MC Podlaga, katerega je klub zgradil s pomočjo občinske uprave Sežana in Urada za mladino. Njegova vrata niso odprta le študentom, temveč je to kraj, kamor lahko zahaja vsa sežanska mladina.

Že 18 let tudi uspešno oživljajo Sežano in okolico v sklopu enomesečnega poletnega festivala Mladifest, katerega namen je predvsem dati priložnost mladim, da se razvijejo, in spodbuditi njihovo ustvarjalnost. V okviru kluba so ustanovili tudi Dijaško sekcijo Sežana (DSS), ki skrbi za sežanske srednješolce.

Klub nudi članom subvencije na raznih področjih (LPP vozovnice, fines, knjižnica), organizira koncere v sodelovanju z MC Podlago in razne športne in izobraževalne aktivnosti.

25. 08. 2017Festival Štuor 2017
26. 08. 2017Festival Štuor 2017