facebook mail

• GSM:: 051 664 464

Upravna enota Postojna – 1063študentov

Občine: Postojna, Pivka

Klub že od ustanovitve leta 1993 skuša mladim v občinah Postojna in Pivka pomagati pri izvedbi različnih projektov na raznih področjih (kultura, šport, izobraževanje, sociala …). Je tudi soustanovitelj Mladinskega centra Postojna in v soorganizaciji skupaj pripravita vsakoletni festival Zmaj 'ma mlade, med katerim se zvrsti mnogo različnih kulturno-izobraževalnih, zabavnih in športnih prireditev za vsakogar. Festival Zmaj 'ma mlade je eden bistvenih in najbolj prepoznavnih projektov v občini. Članom je na voljo tudi e-točka ob uradnih urah v prostorih kluba, kjer lahko fotokopirajo in tiskajo seminarske in diplomske naloge zastonj. V klubu je vedno dobrodošel vsakdo, ki si želi zabave, novih poznanstev in ima kakšno idejo, ki bi jo rad uresničil.

Vsakoletno KŠOPP-ovo brucevanje je dogodek, s katerim sprejmemo bruce v enakopravne člane študentske druščine. Na brucovanju je vedno prisotna dobra glasba in slavni KŠOPP-ov brucomor. Ostali projekti kluba so še Brucovanje v Postojni, rekreacije, Impro liga, neformalna izobraževanja, Silvestrovanje, Zimske norčije, poletne športne, tematski večeri, Veseli December, Republika Primorska. Pred kratkim je klub za svoje člane pripravil tudi karierno delavnico.

FOTO utrinki