facebook mail
Prijava za klube

Klub ajdovskih študentov in dijakov

• Naslov: Cesta IV. prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina T 059 014 291
  • Telefon: 059 014 291
  • GSM:: 051 654 002, 041 654 002

Upravna enota  Ajdovščina – 1479 študentov

Občine: Ajdovščina, Vipava

Klub ajdovskih študentov in dijakov je neprofitna organizacija mladih, ki z veliko timskega dela, kreativnosti in truda deluje na področju kulture, zabave, izobraževanja, športa in sociale v občinah Ajdovščina in Vipava. Svoje aktivnosti prilagajajo in vodijo v skladu z načrtovano vizijo in izbranim poslanstvom. Večino projektov tako ustvarjajo z mislijo na potrebe in preference svojih članov, študentov in dijakov. Za njihovo kvalitetno neformalno izobraževanje poskrbijo s predavanji, tečaji in seminarji, za zabavo in sprostitev pa z izleti in s številnimi koncerti tako popularnega kot tudi kulturnega značaja. Klub skozi celo leto skrbi za rekreacijo svojih članov v pokriti dvorani, na pokritem in letnem kopališču.  V sodelovanju z avtobusnim prevoznikom Avrigo pa članom nudi subvencioniran prevoz do študijskih središč.
Skoraj od samega začetka deluje pod okriljem kluba tudi Ajdovska dijaška sekcija, ki skrbi za povezovanje dijakov in študentov, ter za projekte katerih ciljna publika so dijaki.
Klub ajdovskih študentov in dijakov je včlanjen v Mladinski svet Ajdovščina in Zvezo primorskih študentov in dijakov - Vstala Primorska.

Kašev letni vrt je poletna prireditev, ki se dogaja v mesecu avgustu med vikendi v večernih urah. Ob petkih pripravljamo večje koncerte tujih ali domačih popularnih skupin, sobote so kulturno obarvane s potopisnimi predavanji znanih popotnikov ali z gledališkimi igrami, ob nedeljah pa prirejamo koncerte z alternativno glasbo. Večeri so namenjeni vsem generacijam, saj ponudba zajema raznovrstne programe.
Ostalo:
koncerti, filmski večeri, športni turnirji, rekreacija, diploma z vrednostjo, jezikovni in plesni tečaji, potopisna predavanja, organizirani izleti, silvestrovanja,...

FOTO utrinki