facebook mail

• GSM:: 041 358 392

Upravna enota Grosuplje – 2165 študentov

Občina: Grosuplje, Ivančna Gorica, Dobrepolje

Študentski klub Groš s svojimi aktivnostmi posega na področja izobraževanja, športa, kulture, sociale in pa seveda tudi zabave. Naj na tem mestu omenimo nekaj uspešnih projektov, ki so jih izvedli v zadnjih letih. Pa začnimo z našimi dijaki, kjer velja izpostaviti brezplačne priprave na maturo, s katerimi želijo dijakom maturantom omogočiti, da se na maturo kar najbolje pripravijo, jo uspešno opravijo in se vpišejo na želeno fakulteto. Sicer pa vsako leto za naše člane pripravijo brucovanje, v prazničnem decembru različne božične in novoletne delavnice, pozimi organizirajo smučanje, zimo preženejo s pustovanjem, tradicionalni vsakoletni prvomajski projekt pa počasi postaja tudi »Spring break z Grošem«.

Vsakoletni Groševi projekti so tudi informiranje mladih o nevarnosti okužbe z virusom HIV na dan boja proti aidsu, občanke Grosuplja, Ivančne Gorice in Dobrepolja ob dnevu žena razveseljujejo z vrtnicami in nageljčki, deset mladih študentskih družin pa vsako leto ob praznovanju materinskega dneva nagradijo z darilnimi boni ene izmed otroških trgovin.

V preteklih letih so organizirali različna izobraževanja, npr. »Novi triki Offica 2007/2010« ali pa »Postavitev spletne strani s pomočjo Joomle«, več izletov, kot so »Martinovanje z Grošem«, »Predbožični Dunaj z Grošem«, »Z Grošem v Gardaland« ali pa »Z Grošem v Portorož«, organizirali pa so tudi različne dogodke v prostorih kluba, kot so večeri družabnih iger, jazz večeri, rock večeri, stand up predstave in potopisna predavanja.

Za naše člane organizirajo tudi aktivnosti, kot so paintball, karting, bowling in zumba maraton. Člani Študentskega kluba Groš pa so deležni tudi različnih ugodnosti in popustov, med drugim jim po subvencionirani ceni omogočajo udeležbo na najrazličnejših dogodkih po Sloveniji, namenjenih predvsem mladim.

25. 08. 2017Festival Štuor 2017
26. 08. 2017Festival Štuor 2017