Varnostni svet

overlay-image

Varnostni svet Zveze ŠKIS predstavlja trden steber organizacije, namenjen zagotavljanju podpore in strokovnega delovanja študentskih klubov Slovenije. Kot stalni organ, je odgovoren za presojo upravičenosti posameznih članic do članstva v Zvezi ter svetovanju pri številnih vidikih delovanja klubov, vključno s finančnimi vprašanji, reševanjem sporov in splošnim delovanjem klubov. V praksi, so člani VS imenovani tudi kot pregledovalci Kriterija Kakovosti Delovanja Klubov (KKDK), pripravljajo nove predloge kriterijev, ki se vsakoletno sprejemajo za dve leti vnaprej, ter opravljajo štetje minimalnega članstva klubov.

Sestavljen iz izkušenih vodij regij in vodje varnostnega sveta, je ključni mehanizem za izmenjavo informacij med Zvezo ŠKIS ter študentskimi klubi. Člani Varnostnega sveta so odgovorni za neposredno podporo klubom v njihovih regijah, organizacijo regijskih srečanj ter spodbujanje sodelovanja med klubi znotraj in izven svojih regij.

Poleg svoje resne vloge pa je Varnostni svet tudi vir prijetne energije in smeha. S stalnim stikom s klubi ter svojo odprtostjo in dostopnostjo, predstavlja tudi najbolj zabaven odbor Zveze ŠKIS, ki vzpostavlja in ohranja pozitivno vzdušje med študentskimi klubi.

Kontaktirate nas lahko preko e-naslov: vs.baza@skis-zveza.si ali preko spodnjih kontaktov.

VARNOSTNI SVET V ŠTUDIJSKEM LETU 2023/2024 SESTAVLJAJO:

• Leni Stevanovič (predsednica Varnostnega sveta),
  • Matic Ahlin (vodja Osrednje regije),
  • Karin Rajh (vodja 03 regije),
  • Marko Iskra (vodja primorske regije),
  • Kaja Krevs (vodja dolenjske regije),
  • Domen Rituper (vodja 02 regije),
  • Miha Žagar (vodja gorenjske regije).
back-to-top
loader