facebook mail
Prijava za klube
Torek, 07 November 2017 09:21

[ŠKISOVA TRŽNICA] Razpisi za organizacijsko ekipo Škisove tržnice 2018

V začetku maja 2018 bo potekala 21. Škisova tržnica, največja prireditev za mlade na prostem v Sloveniji.

V organizacijo Škisove tržnice 2018 bomo tudi letos vključili kompetentne in zagnane klubske aktiviste ter vam, študentskim klubom, tudi tako omogočili vpogled v največji projekt Zveze ŠKIS.

Spodaj v priponki so priloženi naslednji razpisi:
- razpis za ekipo tehnike
- razpis za ekipo večernega programa
- razpis za ekipo trženja
- razpis za ekipo gostinstva
- razpis za ekipo odnosov z javnostmi
- razpis za ekipo marketinga
- razpis za dnevni program

Rok za prijavo (s priloženima (1) življenjepisom, iz katerega bodo razvidne vaše ključne kompetence v projektnem delovanju in (2) motivacijskim pismom, iz katerega bo razvidno, zakaj se kandidat prijavlja) je nedelja, 12. 11. 2017, do konca dne na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Po tem datumu bodo izbrani prijavljeni povabljeni na razgovore.

Vabimo vse, ki želite soustvarjati največjo študentsko prireditev v Sloveniji in vas naprošamo, da novico razširite med vaše klubovce in nam tako pomagate ustvariti še večjo in boljšo 21. Škisovo tržnico!

Več informacij:

Patricija Premrov, diplomantka tržnega komuniciranja (UN)
predsednica Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS
M: +386 40 169 379