facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube
Petek, 02 Marec 2018 14:34

6 razlogov, zakaj ne smeš zamuditi fanfare

Fanfara je študentska marketinška konferenca, ki bo potekala 22. marca v Kinu Šiška. Zate smo pripravili 6 odličnih razlogov, zakaj konference preprosto ne smeš zamuditi.

 

1. Prihodnost

Tematika letošnje konference je prihodnost. Le kdo si ne želi pogledati v prihodnost in videti, kaj bo prinesla? Koristno je tako s kariernega kot tudi z osebnega vidika.

 

 

2. Odlični govorci

Fanfaro bodo sestavljali izvrstni govorci kot so Damjan Obal, ki je ustanovitelj platforme Edgar in trenutno ustvarja na Norveškem; srbski oblikovalec vizualnih komunikacij Slavimir Stojanović; food stilistka Sabina Penšek; Ana Lukner Roljič, ki trenutno vodi ABC pospeševalnik v Silicijevi dolini in mnogi drugi.

 

 

3. Poučni delavnici

Letošnji delavnici bosta vodila Anja Križnik Tomažin, ki je prava mojstrica javnega nastopanje in Aljoša Todorovič - vodja digitalnega marketinga v agenciji Madwise.

 

 

4. Odlična hrana

Fanfarina ekipa bo poskrbela, da boš dan začel z odličnim zajtrokom in ga nadeljeval z še boljšim kosilom. Lahko izdamo, da bo poskrbljeno za vse okuse.

 

 

5. Najbolj spuzlan after

Vsaki fanfari sledi še bolj zabaven del - funfara. Letos bomo v ritmu prihodnosti odplesali na Nebotičniku.

 

 

6. Mreženje

Zadnji, a mogoče najbolj pomemben razlog za obisk. Če te zanima marketing, boš na fanfari spoznal cel kup istomislečih posameznikov. Poznanstva pa lahko prerastejo tudi v prijateljstva ali pa mogoče celo v karierne priložnosti.

 

 

Če te z našimi 6 razlogi še nismo prepričali, obišči fanfarina družbena omrežja ali www.fanfara.si. Verjamemo, da lahko ponudimo še več razlogov za obisk, a jih lahko razkrijemo šele, ko se vidimo na 11. fanfari. Svojo karto si lahko priskrbiš že za 28 eur, kaj vse pa ti prinese tvoja popotnica do prihodnosti, preveri na spletni strani http://fanfara.si/prijava/.

 

 

FOTO utrinki