facebook mail
Prijava za klube
Četrtek, 08 Februar 2018 22:57

IZOPOP 2018: ADOBE PREMIERE I in II

Ste si vedno želeli oblikovati zabavne videje za promocijo dogodkov na vaših klubih pa niste vedeli kako bi se tega lotili? Potem je ta delavnica pravšnja za vas.

Na delavnici bomo spoznali sam program; kako deluje, osnovna orodja za delo ter njegove bližnjice. Pridobljeno znanje bomo uporabili tudi na praktičnih primerih. S seboj prinesite prenosne računalnike.

Kdaj: SREDA, 14. in 21. 2. 2018 ob 17.00
Kje: učilnica na SGGOŠ v Ljubljani

O trenerki:
Svoje znanje bo na delavnici z vami delila Nika Baznik.

Nika Baznik je diplomantka Akademije za multimedijo. Je tudi članica organizacijske ekipe konference TEDxKrško. V večini se ukvarja s fotografijo in grafičnim oblikovanjem, zanimajo pa jo tudi ostala področja s to tematiko. V prostem času pa rada obiskuje koncerte in potuje.

Na delavnico se lahko prijavite preko povezave: https://goo.gl/dF3BAm

Prijave na celoten sklop (dve delavnici) so odprte do nedelje, 11. 2. 2018, do 20. ure. Po tem datumu prijave in odjave od delavnice ne bodo več mogoče. Če se želite odjaviti od delavnice, nam to prosim sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Se vidimo na delavnici!

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS