facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube

Klub študentov Selške doline

  • Naslov: Na Kresu 25, 4228 Železniki
  • Telefon: 05 901 01 57
  • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Upravna enota Škofja Loka – 2700 študentov

Občina: Železniki

Klub Študentov Selške doline (KŠSD) skuša svojim članom že od leta 1975 nuditi raznovrstno ponudbo prostočasnih aktivnosti, ki se gibljejo od športnih, kulturnih, izobraževalnih do zabavnih in družabnih prireditev.

Trenutno se pomikajo v smeri še večje decentralizacije društva z namenom, da strukturno omogočili čim širšemu krogu dijakov in študentov aktivni angažma v klubu. Njihova vizija je, da bi klub dolgoročno postal konglomerat raznovrstnih interesnih sekcij (npr. sekcija za mednarodne dejavnosti, časopisna sekcija, kulturna, izobraževalna, športna, ipd.), ki bi bile popolnoma odprte za vse dijake in študente v občini.

Projekt Naj živi 1. maj je bil prvič izpeljan leta 2003 in od takrat naprej se v času od sredine aprila do sredine maja odvije veliko različnih športnih, izobraževalnih, kulturnih in zabavnih dogodkov, ki vrhunec dosežejo na zadnji večer aprila, ko s prižigom kresa in velikim koncertom počastijo 1. maj.

Slovo poletju pride na vrsto ob zaklučku poletnih počitnic, ko se dijaki in študente vrnejo v šolske klopi. Tudi poleti organizirajo veliko dogodkov za vse okuse, ki jih kronamo z zaključnim koncertom na Športnem parku Rovn.

December je predvsem čas veselja, zabave in zimskih radosti, ampak kljub temu se spomnijo tudi na kulturo in zdravje, ko že od ustanovitve projekta vsako leto sodelujejo na Svetovnem dnevu boja proti aidsu.

No events

 

FOTO utrinki