facebook mail

• GSM:: 041 671 970

Upravna enota Radovljica – 1860 študentov

Občine: Bohinj, Gorje, Bled, Radovljica

Klub radovljiških študentov deluje na območju upravne enote Radovljica. Svoje aktivnosti posveča predvsem organiziranju projektov na področju športa, kulture in izobraževanja, svojim članom pa želi omogočiti tudi čim več ugodnosti pri nakupu športnih, izobraževalnih in kulturnih storitev.

Ko Radovljica zaživi je tradicionalna dvodnevna prireditev, ki poteka po zaključenem junijskem izpitnem obdobju. V petkovem popoldnevu organizirajo koncert popularnih glasbenih skupin, ki zabavajo številno množico do poznih jutranjih ur. V soboto sledijo športna tekmovanja v odbojki, rolanju in košarki. Za najmlajše pa pripravijo kreativne delavnice, lutkovne predstave in ostala izobraževanja. Za dodatno popestritev dogajanja poskrbijo DJ in informacijske stojnice.

Klub vsako leto pelje tudi otroke iz socialno ogroženih družin na brezplačno počitnikovanje na slovensko obalo. Projekt vodijo študentke, ki se večinoma izobražujejo na Fakulteti za socialno delo. Projekt je namenjen druženju otrok, pridobivanju osnovnih socializacijskih veščin, predvsem pa je nepozabno doživetje za vse udeležence.

Ostali večji projekti kluba so: jezikovni tečaji, smučarski izleti, novoletno potovanje, prvomajski izleti, izlet na morje, potopisna predavanja, fitnes, aerobika, gledališki abonma, kino, teniški turnirji, odbojkarski turnirji, turnirji v bowlingu in mini golfu, pikniki, študentski žuri, obisk savne.

FOTO utrinki