facebook mail

• GSM:: 051 334 761

Upravna enota Jesenice – 1368 študentov

Občine: Jesenice, Kranjska Gora, Žirovnica

Klub jeseniških študentov v današnji obliki aktivno deluje od leta 1995 in deluje na različnih področjih obštudijskega delovanja. Svojim članom ponuja različne možnosti za vključevanje v različne oblike obštudijskih dejavnosti. Področja, ki jim posveča največ pozornosti so šport, kultura, izobraževanje in informiranje.
V okviru športnih in rekreativnih dejavnosti organizira smučanje, sankanje, kolesarske izlete, redne organizirane rekreacije v dvorani Srednje šole Jesenice in tae-bo. Klub organizira tudi strokovne ekskurzije in izlete, kulturne prireditve in izobraževalne tečaje, kot so tečaj tujih jezikov, računalništvo in informatiko, foto tečaj, tečaj masaže in kuharski tečaj. Klub izdaja tudi klubsko glasilo, svojim članom omogoča brezplačen avtobusni prevoz v Ljubljani ter nudi subvencijo ob nakupu ljubljanske Urbane. Poleg dejavnosti v lastni organizaciji pa svojim članom ponujajo tudi najrazličnejše ugodnosti: Tridnevno smučanje na Pohorju v decembru, obdaritev študentskih družin, nagrajevanje študentov z visokim študijskim povprečjem, tečaji joge, podjetništva, poletno sankanje na Straži, potopisna predavanja, soorganizacija krvodajalskih akcij, organizirajo fotografske ter literarne natečaje in še in še.

25. 08. 2017Festival Štuor 2017
26. 08. 2017Festival Štuor 2017