facebook mail

• GSM:: 040 797 970

Upravna enota Ribnica – 708 študentov

Občine: Ribnica, Sodražica

Ribniški študentski klub nudi mladini kvalitetno preživljanje prostega časa v ustvarjalnem vzdušju, ki spremlja izobraževalne, kulturne in športne aktivnosti. Dogajanje vedno pritegne veliko mladih, ki jim ni vseeno, na kakšen način preživljajo svoj prosti čas.
V sklopu jesenskega projekta Kulturne Ropotarnice, največjega projekta kluba, poteka več različnih delavnic, ki pritegnejo staro in mlado. Preko druženja skozi ves mesec se obiskovalci učijo novih veščin, zaključek pa je brucovanje s koncertom, ki pritegne staro in mlado iz bližnje in širše okolice.
Vsako poletje se v Ribnici dogaja nekaj ne povsem običajnega. Popoldne nastopajo umetniki in veseljaki, amaterji in profesionalci, vsi pa pokažejo, da drugačno ne pomeni slabše. Zvečer se na odru zvrstijo mladi bendi iz ribniške doline in vsako leto znova dokažejo, da jih čaka svetla prihodnost. Letos so se prireditvi pridružili tudi kolesarji iz MTB Ribnčan in organizirali MTB tekmovanje.
Ostali večji projekti kluba vključujejo kolesarjenje na Kolpo, Ribniški semenj, Pustovanje, žuri, potopisna predavanja, rekreacija, izleti, plesni tečaj in MGL

FOTO utrinki