facebook mail
Prijava za klube
Prijava za klube
Zveza Škis - študentski klubi Slovenije - Arhiv novic

Ljubljana, 23. 3. 2018 - Včeraj je v vrtcu v Rožni dolini potekal zaključni dogodek projekta Škisova štorklja, ki ga organizira Zveza ŠKIS. V vrtcu je potekala razstava fotografij natečaja, delavnica poslikave obraza na temo živalskega vrta in delavnica joge za mamice.

Zveza ŠKIS objavlja razpis za nove odbornike Mednarodnega odbora in Odbora za izobraževanje. Rok za prijavo je podaljšan do 23. marca! Več informacij o pogojih in poteku prijave je v priponkah.

Sreda, 14 Marec 2018 19:59

Na 11. fanfari sestavljamo prihodnost!

Tematika letošnje največje študentske marketinške konference pri nas je prihodnost. 22. marca jo bodo v Kinu Šiška sestavljali odlični govorci: Damjan Obal, Slavimir Stojanović, Sabina Penšek, Ana Lukner Roljič, Žiga Lukša, Mitja Pirc in mnogi drugi. Sestavljanko prihodnosti bo povezovala Ula Furlan.

Ljubljana, 9. 3. 2018 — Veliki oder Škisove tržnice je dobil novega izvajalca, ki bo na njem nastopil 10. maja. Včeraj je na finalnem predizborom za nastop na Škisovi tržnici — ŠKISOLOVOM — pet mladih glasbenih skupin otvorilo sezono Škisove tržnice in spisalo prolog letošnji zgodi prireditve. Razkrita je bila prva glasbena skupina, ki bo nastopila na Škisovi tržnici - mlada zasedba iz obale NEVERMIND.

Sreda, 07 Marec 2018 13:19

Zveza ŠKIS išče nove odbornike!

Zveza ŠKIS objavlja razpis za nove odbornike Mednarodnega odbora in Odbora za izobraževanje. Čas za prijavo je do 13. marca 2018. Več informacij o pogojih in poteku prijave je v priponkah.

Ljubljana, 7. 3. 2018 – Zveza ŠKIS s projektom Škisov zajtrk že vrsto let mlade ozavešča o pomenu zdravega življenja in kvalitetne hrane, ki so velikega pomena za dobro počutje. Škisov zajtrk bo letos potekal potekal 13. marca 2018 v Ljubljani in Mariboru.

Petek, 02 Marec 2018 21:34

Pred odhodom v dijaški dom

Večina mladih se prvič sreča z odhodom od doma s prvim letom študija. Nekatere pa to doleti že v dijaških letih, ko se odločijo, da bodo že srednjo šolo obiskovali v drugem kraju ali pa so jo zaradi različnih okoliščin primorani obiskovati drugje. Ker se boste nekateri kmalu srečali s to odločitvijo, smo vam pripravili vse informacije, ki jih potrebujete za vpis v dijaški dom.

Fanfara je študentska marketinška konferenca, ki bo potekala 22. marca v Kinu Šiška. Zate smo pripravili 6 odličnih razlogov, zakaj konference preprosto ne smeš zamuditi.

S 1. marcem se začenja projekt Zveze ŠKIS, ki je namenjen študentskim družinam - Škisova štorklja. Letos bo prvič potekal na dveh lokacijah, v Ljubljani in Mariboru. Prvi del projekta predstavlja natečaj risbic in drugih likovnih izdelkov, ki bo trajal od 1. do 16. marca, drug del pa se bo odvijal 20. marca v Mariboru in 22. marca v Ljubljani, kjer bo potekala tudi razstava prejetih izdelkov. Isti dan bodo potekale delavnice in poslikava obraza za otroke, mamice pa se bodo sprostile ob uri joge.

Na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani je danes potekala 31. Skupščina Študentske organizacije Slovenije (ŠOS). Študentski predstavniki so imenovali Jako Trilarja za novega predsednika ŠOS. Dopolnili so tudi Študentsko ustavo in se seznanili z delom v preteklem mandatu. Novi Generalni sekretar ŠOS bo za obdobje dveh let Aleksandar Spremo.

stran 1 od 82

 

FOTO utrinki